Theatre Boy

Theatre boy er en maskine til faldende skumsne. Den består af en basisenhed, en fjernbetjening samt et snesprayhoved, der skaber realistisk faldende sne.


Den er designet til brug i et miljø, hvor støj kan være et problem. Med den 10 meter lange slange, kan basen placeres væk fra selve snesprayhovedet, hvorved den kan producere faldende sne med minimal støj.


Blæserhastighed og output kan justeres med en fjernbetjeningskontrol der har analog automatisk timer og som er forbundet til maskinen med et 10 meter langt kabel.


Skaber snefnug der er ensartede i størrelse og form. Flagestørrelsen er let at justere præcist, fra helt store fnug og næsten ned til puddersne.


Flagerne er tredimensionelle og opløses hurtigt, hvilket også gør maskinen egnet til opgaver tæt på kameraet, hvor man skal se sneen smelte.


Leveres med en standard 20 Ltr. tank, som står på maskinens base. Den giver 80 til 120 minutter faldende sne, afhængigt af flagestørrelsen.


Lyden i sprøjtehovedet er sammenlignelig med en stille hårtørrer.


Dækning: 5m spray sne i en 30 graders bue, vil dække et medium område med faldende sne.


Maskinens data:  CE240V 16Amp. 2,2 Kw . 20 Ltr. dunk samt reservedunk på 20 Ltr.

Theater-boy
Theater-boy

Klik på billedet for at forstørre

Snow Business i Danmark - Dansk Special Effekt service    •    Amager Landevej 273    •    2770 Kastrup    •    Tlf. +45 32 57 33 05

Network Media Hjemmeside fra
Network Media