Sne til dekorationer og udstillinger

 

Vi har masser af muligheder for at hjælpe dig med at lave de flotteste dekorationer til f.eks. udstillingvinduer eller faste instalationer på museer.  

 

Ofte er en flot og imponerende dekoration en kombination af flere produkter og forskellig belysning, derved opnås et ekslusivt look.

 

Vi kan hjælpe med alt, lige fra en champagneflaske med rimfrost, til at støbe jeres produkter ind i glasklare isblokke. Kun fantasien sætter grænsen.

 

Vi har også store flotte iskrystaller i skumplast i forskellige størrelser, lige til at hænge op i vinduet - eller hvor I ønsker det.

 
   

Vi har isvægge i formpressede plader, flotte som arktisk bagrund

 

Vores isvægge findes i forskellige tykkelser og kan nemt bearbejdes, formes og sættes samen til mange formål f.eks en bagrund i en butik, eller hvorfor ikke bygge din bar i en isgrotte.

 

 

 

Eksklusiv transparent Snow Wall

 

Snow Wall kan bruges som dekoration i en butik. I den transparente Snow Wall falder sneen uafbrudt. Sneen recirkuleres i standeren og falder flot. Hurtig og nemt, til en enkel vinterdekoration.

 

 

 

Vi har en række af vinter rekvisitter som kan lejes

 

Vores snemand er en klassiker - med eller uden dit yndlingshalstørklæde på, og han smelter ikke i varmen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow Business i Danmark - Dansk Special Effekt service    •    Amager Landevej 273    •    2770 Kastrup    •    Tlf. +45 32 57 33 05

Network Media Hjemmeside fra
Network Media